18 december 2021

Nog 55 dagen

Nog 1320 uren

Foutloze ritten en spannende barrage tijdens eerste IICH dag.

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2019-12-22)

 

Foutloze ritten en spannende barrage tijdens eerste IICH dag. 

 

IICH Groningen begon de 58e editie met springwedstrijden in de klasse L. De ervaren ruiters en amazones weten waarvoor ze strijden en slepen fantastische resultaten binnen met 19 foutloze ritten! 

 

De allereerste winnaar van de dag was Janis Boer uit de 1e L groep. In de tweede groep bleef het niveau hoog en wisten 24 combinaties foutloos te blijven, Annelinde Hoving wist er met de winst vandoor te gaan. Dit deed ze samen met haar paard Coberlina Z, op de tweede plek eindige Emile Drenth. In de derde groep zette Arjanne Brinkhof een geweldige rit neer in de spannende barrage en wist haar concurrentie met één seconde verschil achter zich te laten. Noëlle in het Veld eindigde met Ciros als tweede.

 

In de avond was het Lammert van der Veen die er vandoor ging met de winst in de klasse L (1egroep)  Op de tweede plek eindige Germaine Benus met Jupiter H. In de 2e groep was Emile Drenth de beste én wist als enige foutloos te blijven met een snelle ronde van 0/0-36.83.  Gert van den Hof werd knap tweede met een tijd van 0/0-37.69. 

 

In de laatste rubriek van de avond wisten Arjanne Brinkhoff en haar paard Joint er met de 1e prijs vandoor te gaan. Ze bleef als enige foutloos met een vlotte tijd van 36/44.26. Mark Bunting was nét iets langzamer en eindigde op een knappe tweede plaats. 

 

Finale L Springen en Hang & Jump showrubriek 

We gaan morgenochtend om 11.00 van start met de Finale L springen én de Showrubriek Hang & Jump! Het belooft een gezellige dag te worden met de finale van het L springen én showrubriek met mooie prijzen! 

 

Door: deleomedia