IICH Groningen - Stichting Ruitersport Noord Nederland

Eerste editie Youngster Christmas Auction Groningen en AES Hengstenkeuring

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2018-12-09)

Dit jaar begint het IICH Groningen één dag eerder in verband met een Hengsten- en opwaardeerkeuring en de eerste editie van de Youngster Christmas Auction Groningen in de Eurohal van Zuidbroek.

AES Hengstenkeuring

De AES Hengstenkeuring begint om 11.00 uur waarbij alle hengsten aan de hand worden gepresenteerd, dit met uitzondering van de reeds goedgekeurde hengsten. Hengsten die enkel voor een opwaardeerkeuring komen, worden onder het zadel getoond en leggen een parcours af.

Hengsten met de leeftijd van 2-3 jaar zullen los bewegen en springen. Bij hengsten vanaf 3 jaar is het mogelijk om een zadeltest af te leggen, deze test is nodig voor het predicaat ‘Approved’.

Youngster Christmas Auction Groningen

Na de AES Hengstenkeuring gaan we om 15.00 uur verder met de presentatie van de 2-, 3-, en 4 jarige spring- en dressuurpaarden voor de Youngster Christmas Auction Groningen. U kunt hier de collectie alvast bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar de paarden en kunt u niet wachten tot 18 december? Op dinsdag 11 december is de eerste presentatie van de te veilen paarden bij Hippisch Centrum Exloo. Deze presentatie begint op 19.30 uur.

Op 18 december gaan we vanaf 18.00 uur van start met de Youngster Christmas Auction Groningen! 30 kwaliteitsvolle jonge spring- en dressuurpaarden komen onder de hamer van veilingmeester Marthijs Brouwer. Op deze avond kunt u ook genieten van een show van niemand minder dan Adelinde Cornelissen en Rolf-Göran Bengtsson!

VIP - Terras

Wanneer u tijdens de veiling gebruik wilt maken van het VIP-terras kunt u contact opnemen met Leo Brouwer (+31 62720084) of Marthijs Brouwer (+31 630551138). 

Wij verheugen ons op uw komst!

Copyright 2019 IICHGroningen.nl - Website gesponsord door Skytz websites