20 december 2021

Nog 93 dagen

Nog 2232 uren

Aftellen naar de 58e editie van IICH Groningen

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2019-10-22)

58e editie IICH Groningen | Het aftellen is begonnen!

 

De tijd vliegt! Het duurt niet lang meer en staat het meest veelzijdige paardensportevenement van Nederland weer op het programma. Gedurende het 13 daagse evenement komen diverse takken van de paardensport aan bod.. Springen, dressuur, mennen, voltige.. Wij tellen de dagen af, jij ook?

 

Dressuur Derby IICH 


Dit jaar zijn er een aantal nieuwe aspecten toegevoegd aan het evenement, zo hebben wij DCIG Competitie in een nieuw jasje gestoken dit jaar genaamd de Dressuur Derby . De selectiewedstrijden vonden plaats op 7 en 8 september in het prachtige Borgerswold. Combinaties konden zich in één weekend, met vier proeven, plaatsen voor de finale op 27 december 2019.  De hoofdprijs? Een prachtige 2-paardstrailer van Bockman in samenwerking met sponsor Impex. De finalisten zijn inmiddels bekend en maken zich klaar om te schitteren in de kür op muziek! 

 

Internationale Jumping, subtop én mennen

 

Als rasechte paardensportliefhebber is het heerlijk vertoeven bij IICH Groningen. Al 58 edities lang brengen wij diverse takken van de paardensport op één plek in internationale ambiance. Zit je graag op het puntje van je stoel voor een spannende barrage? Of geniet je liever van subtop dressuur? Ons uitgebreide programma staat inmiddels online met diverse hoogtepunten zoals de Mini Marathon, de CSI*1 en CSI*2, Grand Prix Dressuur en nog veel meer! 

 

Zorg dat je erbij bent! Van 21 december t/m 11 januari 2020 in de Eurohal Zuidbroek.