20 december 2021

Nog 93 dagen

Nog 2232 uren

58e Editie IICH Groningen zeer succesvol afgesloten in bomvol Zuidbroek!

Het zit erop.... De 58e Editie van IICH Groningen is voorbij! Van Internationaal springen tot Subtop Dressuur, mennen, bixie en nog veel meer! Het was 18 dagen lang puur genieten van veelzijdige paardensport in het hoge Noorden.

Lees verder

INTERNATIONAAL | Jonathan Gordon wint de Grote Prijs Rabobank 1,45m

Ook op de allerlaatste dag van IICH Groningen was het weer genieten geblazen in Zuidbroek! Stampvolle tribunes vol enthousiast publiek en ijzersterke combinaties die door het parcours vlogen. De 58e Editie van IICH Groningen was een groot succes en werd vanavond groots afgesloten!

Lees verder

INTERNATIONAAL | HARRIE WIERING SPRINGT 1.90 HOGE SIX BARS

Wát een avond! De tribunes zaten overvol in Zuidbroek en de sfeer? Die was fantastisch! Het publiek zat op het puntje van z’n stoel tijdens de razendsnelle barrages en ultra spannende Six Bars.

Lees verder

INTERNATIONAAL | Eerste dag CSI1* & CSI2* trekt internationale ruiters naar Zuidbroek

De allereerste internationale rubrieken van IICH Groningen zijn inmiddels achter de rug! Ruiters en amazones van over de hele wereld wisten Zuidbroek te vinden voor de CSI1* & CSI2* rubrieken tijdens IICH Groningen!

Lees verder

INTERNATIONAAL | CSI1* & CSI2* van start!

Vanaf vandaag staat het laatste én meest spannende deel van IICH Groningen op het programma, namelijk de Internationale Jumping! Internationale ruiters en amazones van over de hele wereld weten IICH Groningen dan weer te vinden voor de CSI1* & CSI2*! En... Uiteraard de SIX BARS!

Lees verder

SHOWAVOND | Spetterende showavond zorgt voor volle tribunes in Zuidbroek!

Op 8 januari 2020 stond de Horka & Ruitersport Veendam Showavond gepland tijdens IICH Groningen. Dit jaar stond de showavond in het teken van veelzijdige spectaculaire paardensport! De showavond begon om 19.30 met volle tribunes en zeer enthousiast publiek!

Lees verder

DRESSUURAVOND | Superhorse Dressuuravond 'van Fokkerij tot Topsport' met bómvol avondprogramma!

Nog geen plannen morgen? Kom dan naar Superhorse Dressuuravond | IICH Groningen: "Van Fokkerij tot Topsport!

Lees verder

IICH JUMPING | Vandaag klassen B, L, M, Z en ZZ Springen tijdens IICH Groningen!

Vandaag staan de klassen B, L, M, Z en ZZ Springen op het programma! We zijn vanochtend om 10.00 begonnen met de eerste rubriek, de laatste rubriek zal eindigen om ongeveer 16.30! Er is géén avondprogramma.

Lees verder

SHOWAVOND | Horka & Ruitersport Veendam Showavond op 8 januari!

Nog geen plannen voor woensdag 8 januari? Kom dan naar IICH Groningen voor de Horka en Ruitersport Veendam Showavond!

Lees verder

IICH JUMPING | B ruiters aan start tijdens IICH Groningen

Na de Subtop Dressuur van gisteravond was het vandaag de beurt aan de B klasse ruiters om deel te nemen aan ons prachtige concours.

Lees verder

SUBTOP | Genieten tijdens kür op muziek finale in Zuidbroek

Het moment waar alle dressuurfans op gewacht hadden was eindelijk daar… De Subtop Dressuur van IICH Groningen! Ruiters en amazones uit het hele land wisten ons schitterende concours te vinden en reden in de ochtend en middag de reguliere proef.

Lees verder

Zuidbroek in teken van finales M, Z, ZZ tijdens IICH Groningen

Vanavond stond in het teken van snelle barrages rijden en spectaculaire paardensport! We begonnen de avond met de finale in de klasse M. Maureen Bonder en Floyd deden hier opnieuw goede zaken! Ze was haar concurrenten te snel af met de eerste prijs en 0-36.49.

Lees verder

Startlijsten 6 januari online!

Let op! De startlijsten van 6 januari staan online.

Lees verder

IICH Groningen 2020 van start met M, Z en ZZ Springen

Allereerst een fijne jaarwisseling gewenst! IICH Groningen is vanaf vandaag weer bij je terug met veelzijdige paardensport in Zuidbroek! We zijn vanochtend om 08.00 van start gegaan met de klasse M, aansluitend de klassen Z en ZZ.

Lees verder

IICH Groningen in het teken van mensport tijdens finale Mini Marathon!

Geen evenement is zo veelzijdig als IICH Groningen! Vandaag was het de beurt aan de menners om te mogen rijden op onze prachtige en altijd gezellige concours in Zuidbroek. Tijdens deze dag komen diverse takken van de mensport van start zoals de jeugdrubrieken, tandem pony, enkel en dubbelspan pony en meer.

Lees verder

Pony combinaties schitteren tijdens Junior Horse Event!

De jeugd heeft de toekomst! Vandaag was het de beurt aan alle jonge toppers om met hun pony in het parcours te schitteren. Ondanks de indrukwekkende ambiance en een aantal spannende hindernissen wisten de jonge ruiters hun pony prima door het parcours te rijden. Naast het springen stonden er een hoop andere activiteiten op het programma, zo konden kinderen zich laten schminken en genieten van een leuke modeshow. Het Junior Horse Event was een groot succes en we kijken nu al uit naar volgend jaar!

Lees verder

Bomvolle planning Mini Marathon finale tijdens IICH Groningen

Morgen staat de finale van de Mini Marathon op het programma. Een dag vól mensport waarbij alles aan bod komt! Van jeugd tot vierspan pony, het belooft een spectaculaire dag te worden!

Lees verder

Hengsten imponeren in Zuidbroek tijdens Hengstencompetities!

Niemand minder dan Hans Peter Minderhoud beet vanochtend om 11.00 het spits af in de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie. De sympathieke voshengst liet zich fijn rijden door Hans Peter in de klasse L en wist voor vrijwel alle onderdelen een 9,5 te behalen, dit resulteerde in een score van 94 punten én daarmee wist hij de eerste plek te behouden.

Lees verder

Monsterscores tijdens IICH Dressuur Derby

Vandaag stond IICH Groningen in het teken van kür op muziek, want het was tijd voor de finale van de Dressuur Derby! Eerder dit jaar konden diverse combinaties zich plaatsen voor de finale door 4 proeven te rijden in het Veendamse Borgerswold. Vandaag was dan eindelijk de dag, ze mochten kür rijden in Zuidbroek!

Lees verder

Dressuur Derby Finale dag

Let the kür begin! Vandaag staat IICH Groningen in het teken van kür op muziek! We begonnen vanochtend met de pony combinaties in de klasse L

Lees verder

Foutloze ritten en spannende barrage tijdens eerste IICH dag.

IICH Groningen begon de 58e editie met springwedstrijden in de klasse L. De ervaren ruiters en amazones weten waarvoor ze strijden en slepen fantastische resultaten binnen met 19 foutloze ritten!

Lees verder

Succesvolle start 58e editie IICH Groningen

Vandaag zijn we van start gegaan met de 58e editie van IICH Groningen, het meest veelzijdige paardensportevenement van het hoge Noorden! Vandaag stonden de AES Hengsten- en opwaardeerkeuring en de ‘Youngster Christmas Auction’ op het programma.

Lees verder

STARTLIJSTEN IICH GRONINGEN 2019 - 2020 STAAN ONLINE!

YES! De startlijsten staan online! Het moment waar je al die tijd op gewacht hebt is eindelijk daar! Benieuwd of jij op de lijst staat? Bekijk ze dan gauw op onze website!

Lees verder

Inschrijven IICH Groningen 2019-2020

IICH Groningen komt steeds dichterbij! Vanaf morgenochtend 07.00 opent alweer de allereerste inschrijving van het jaar. Ben jij van plan om je in te schrijven voor één van de rubrieken? Lees dan gauw verder voor meer informatie over het inschrijven!

Lees verder

Aftellen naar de 58e editie van IICH Groningen

De tijd vliegt! Het duurt niet lang meer en staat het meest veelzijdige paardensportevenement van Nederland weer op het programma. Gedurende het 13 daagse evenement komen diverse takken van de paardensport aan bod.. Springen, dressuur, mennen, voltige.. Wij tellen de dagen af, jij ook?

Lees verder

DCIG-Competitie wordt Dressuur Derby IICH Groningen!

Het duurt misschien nog even maar achter de schermen zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen van IICH Groningen 2019-2020. En we hebben alvast super leuk nieuws voor alle dressuur liefhebbers: De DCIG-competitie wordt Dressuur Derby IICH Groningen! Lees hier alle ins & outs over de vernieuwde competitie!

Lees verder