20 december 2021

Nog 93 dagen

Nog 2232 uren

Dressuur Derby IICH Groningen 2021

Na het grote succes van de Dressuur Derby als selectiemogelijkheid voor het IICH Groningen in 2019 organiseren we ook in 2021 weer een Dressuur Derby IICH Groningen. 

In het weekend van 18 en 19 september worden de voorselecties verreden in het prachtige park “Borgerswold” te Veendam. Deelnemers rijden 4 proeven verdeeld over 2 dagen in dit weekend. Van deze 4 proeven tellen de beste 3 proeven mee (op basis van plaatsingspunten) voor de selectie. 

Let op: tijdens de Dressuur Derby zullen er vier verschillende proeven worden gereden, dus niet alleen de vastgestelde proeven van de maand. Deelname aan de Dressuur Derby IICH Groningen is mogelijk vanaf de klasse Bixie t/m ZZ-Licht. Nieuw dit jaar is dat ook de klasse B paarden zich  kan plaatsen voor het IICH Groningen. De Bixie en klasse B pony's rijden wel op de Dressuur Derby en strijden om de dagzege maar kwalificeren zich niet voor het IICH Groningen. 

Inschrijving Dressuur Derby IICH Groningen

Inschrijven voor de Dressuur Derby Indoor Groningen gaat online via mijn KNHS.  De link naar de inschrijving zal zo spoedig mogelijk op de website verschijnen.

Heb je vragen over de Dressuur Derby? Dan kun je vanaf nu terecht via dressuurderby@iichgroningen.nl.