Het IICH Groningen wordt gehouden in de Martiniplaza in Groningen

Adres: Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Komt u met de auto?

Rondom Martiniplaza vinden verschillende wegwerkzaamheden plaats. De Leonard Springerlaan zal voor een langere periode afgesloten zijn van de westelijke ring. Houd hier rekening mee. Voor meer informatie en de actuele situatie, klik hier.

Parkeren

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden nabij MartiniPlaza. Door informatieborden langs de kant van de weg en verkeersregelaars wordt je naar beschikbare parkeerplaatsen geleid.

De parkeergelegenheden zijn:

- In de parkeergarage tegenover Martiniplaza. Dit is betaald parkeren. Navigeer naar: Leonard Springerlaan 2, Groningen

- Op de Drafbaan in het Stadspark. De Drafbaan ligt op loopafstand van Martiniplaza. Parkeren is hier gratis. Navigeer naar Concourslaan 17, Groningen

Parkeren voor deelnemers

Als deelnemer kun je naar de Martiniplaza rijden om je paard of pony te brengen. Volg de aanwijzingen van de aanwezige verkeersregelaars en medewerkers op. Nadat je je paard of pony op stal hebt gezet en je spullen hebt uitgeladen kun je parkeren op de Drafbaan in het Stadspark. We verzoeken je dit zo snel mogelijk te doen. Je ontvangt instructies over het parkeren op de Drafbaan van de aanwezige medewerkers. De Drafbaan is op loopafstand, maar de rijroute met de auto ernaar toe is  langer. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent!

Openbaar Vervoer

MartiniPlaza is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Plan je reis op www.qbuzz.nl/GD. Voer als bestemming ‘Martiniplaza’ in.

Fiets

Kom je op de fiets, dan kun je direct naast de ingang je fiets stallen. Rondom Martiniplaza wordt aan de weg gewerkt. Mogelijk zijn hierdoor fietspaden gestremd. In dat geval word je ter plaatse met borden geïnformeerd over omleidingsroutes.