IICH Groningen - Stichting Ruitersport Noord Nederland

STARTLIJSTEN IICH GRONINGEN 2019 - 2020 STAAN ONLINE!

YES! De startlijsten staan online! Het moment waar je al die tijd op gewacht hebt is eindelijk daar! Benieuwd of jij op de lijst staat? Bekijk ze dan gauw op onze website!

Lees verder

Inschrijven IICH Groningen 2019-2020

IICH Groningen komt steeds dichterbij! Vanaf morgenochtend 07.00 opent alweer de allereerste inschrijving van het jaar. Ben jij van plan om je in te schrijven voor één van de rubrieken? Lees dan gauw verder voor meer informatie over het inschrijven!

Lees verder

Aftellen naar de 58e editie van IICH Groningen

De tijd vliegt! Het duurt niet lang meer en staat het meest veelzijdige paardensportevenement van Nederland weer op het programma. Gedurende het 13 daagse evenement komen diverse takken van de paardensport aan bod.. Springen, dressuur, mennen, voltige.. Wij tellen de dagen af, jij ook?

Lees verder

DCIG-Competitie wordt Dressuur Derby IICH Groningen!

Het duurt misschien nog even maar achter de schermen zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen van IICH Groningen 2019-2020. En we hebben alvast super leuk nieuws voor alle dressuur liefhebbers: De DCIG-competitie wordt Dressuur Derby IICH Groningen! Lees hier alle ins & outs over de vernieuwde competitie!

Lees verder

Copyright 2019 IICHGroningen.nl - Website gesponsord door Skytz websites