IICH Groningen - Stichting Ruitersport Noord Nederland

Eurohal Zuidbroek stampvol tijdens laatste dag IICH Groningen

Voor IICH Groningen stond vanavond de allerlaatste rubriek op het programma, tijdens de CSI2* Grand Prix 1.45m. Longines Ranking Competition deden topruiters van over de hele wereld mee.

Lees verder

Bomvolle tribunes tijdens Internationaal CSI1* & CSI2* rubriek

Bomvolle tribunes tijdens Internationaal CSI1* & CSI2* rubriek Van 3 t/m 5 januari staat de Eurohal van Zuidbroek in het teken van de Internationale springconcoursen. De komende dagen geniet je o.a van diverse CSI1* en CSI2* rubrieken, de sixbars en spectaculaire shows. Inmiddels zitten de eerste twee dagen internationale paardensport erop, we blikken graag even met je terug!

Lees verder

Internationaal springen trekt groot publiek in Zuidbroek

Internationaal springen trekt groot publiek Van 3 t/m 5 januari staat de Eurohal van Zuidbroek in het teken van de Internationale springconcoursen. De komende dagen geniet je o.a van diverse CSI1* en CSI2* rubrieken, de sixbars en spectaculaire shows.

Lees verder

Drukte tijdens showavond IICH Groningen

Na een korte break stond vandaag de jaarlijkse showrubriek op het programma met de finale B / ZZ Paarden met als hoofdprijs een paardentrailer, de KNHS Voltige Cup en diverse showrubrieken waaronder een kür op muziek van Christa Larmoyeur en haar toppaard Aston Martin.

Lees verder

Zuidbroek in teken van finales springen

2018 is bijna voorbij en daarmee komt ook de 57e editie van IICH Groningen bijna tot een eind, er staan nog een aantal spectaculaire dagen op het programma met een showdag en CSI1* en CSI2* Internationaal springen! Vandaag stond dan ook volledig in het teken van de kleine én grote finale Nationaal springen in de klasse M, Z en ZZ.

Lees verder

Hengstencompetitie Zuidbroek

Vandaag waren de knapste hengsten van Nederland aan de beurt om in de ring te verschijnen. We begonnen om 10.30 met de Anemone Hengstencompetitie voor dressuurpaarden.

Lees verder

Hilde Veenstra en Renzo Zoer scoren in Zuidbroek!

Vandaag stond Indoor Groningen volledig in het teken van jonge paardensportfans. De ponyruiters reden een L t/m ZZ parcours die bestond uit 16 rubrieken.

Lees verder

Monsterscores in Kür bij Categorie 1 Dressuur

Op 22 december stond Indoor Groningen volledig in het teken van dressuur op het allerhoogste niveau.

Lees verder

Finale L-Klasse Springen

Na een succesvolle dag én avond in de Eurohal blikken we terug op deze eerste finaledag in Zuidbroek.

Lees verder

Ruiters en amazones strijden om plek in L-Klasse finale

Vandaag stond de L-Klasse springen op het programma. Een gezellige dag waarbij de ruiters en amazones streden om een plek in de finale op vrijdagavond. De dag is verdeeld over 6 rubrieken.

Lees verder

Willemiek Huisman beste amazone B-klasse

Vandaag stond de Eurohal in Zuidbroek volledig in het teken van B Springen! Een succesvolle dag met vele enthousiaste ruiters en amazones verdeeld over 6 rubrieken.

Lees verder

Succesvolle start Hengstenkeuring & Youngster Christmas Auction

Vandaag zijn we van start gegaan met de 57e editie van het IICH Groningen, het meest veelzijdige paardensportevenement van het Noorden! We zijn één dag eerder begonnen vanwege de AES Hengsten- en opwaardeerkeuring en de ‘Youngster Christmas Auction’.

Lees verder

Eerste editie Youngster Christmas Auction Groningen en AES Hengstenkeuring

Dit jaar beginnen we één dag eerder met het IICH Groningen! Want... Op 18 december 2018 geniet je van de Youngster Christmas Auction! Een veiling van 3 t/m 5 jarige paarden! Tijdens deze avond is de entree gratis en geniet je ook nog van een leuke show met Adelinde Cornelissen en Rolf-Göran Bengtsson!

Lees verder

Overweldigende opgave 57e editie IICH Groningen

In de eerste week van november ging de inschrijving voor de 57e editie van het IICH Groningen van start. Dit bleef niet onopgemerkt bij de ruiters en amazones, want wij ontvingen een overweldigend aantal aanmeldingen! Met name op woensdag 7 november was het om 7.00 uur druk op inschrijfmodule.nl. De klasse M springen paarden zat binnen 10 minuten vol, en de klasse Z zat maar liefst binnen 6 minuten vol! Wat ons betreft een heel groot succes. De startlijsten staan inmiddels online!

Lees verder

Are you ready to shine at IICH Groningen?

Het vraagprogramma voor de CS1* & CSI2* van 3 t/m 5 januari is goedgekeurd! De CSI2* bevat twee ranking proeven.

Lees verder

Floor Vos met twee paarden finalist DCIG Competitie

Floor staat met twee paarden (Indiana-Linda DFV en Happy-Feet DFV) in de finale van de DCIG competitie. Zij zal tijdens de 57e editie van het IICH Groningen aan start komen in de klasse Men Z. De amazone is enorm trots op haar paarden en was zeer te spreken over de selectie wedstrijden van het DCIG ‘mooie locaties, goed georganiseerd met sterke concurrentie’ vertelt Floor enthousiast. Beide paarden plaatsen zich na de 3 selectie wedstrijden op de nummer 1 positie in hun klasse.

Lees verder

Inschrijvingen succesvol verlopen!

Vorige week zijn we van start gegaan met de inschrijvingen voor IICH Groningen 2018/2019. Wat weer een enorme belangstelling voor ons concours!

Lees verder

De inschrijvingen gaan bijna los!

Spannend! Volgende week gaan we los met de inschrijvingen voor het springen en dressuur! Bent u er bij?

Lees verder

Voorbereidingen IICH Groningen 2018/2019 in volle gang!

Het duurt niet lang meer voordat de 57e editie van IICH Groningen van start gaat! Wij zijn inmiddels al druk bezig met de voorbereidingen van het concours en ook de DCIG competitie is van start gegaan!

Lees verder

Copyright 2017 IICHGroningen.nl - Website gesponsord door Skytz websites