18 december 2021

Nog 55 dagen

Nog 1321 uren

SHOWAVOND | Spetterende showavond zorgt voor volle tribunes in Zuidbroek!

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2020-01-09)


Op 8 januari 2020 stond de Horka & Ruitersport Veendam Showavond gepland tijdens IICH Groningen. Dit jaar stond de showavond in het teken van veelzijdige spectaculaire paardensport! De showavond begon om 19.30 met volle tribunes en zeer enthousiast publiek! 

 

We begonnen de avond met de tuigpaarden en het spectaculaire Horse Boarding waarbij iemand op een board achter een paard (!) een parcours moet afleggen in een razendsnelle tijd. Verschillende teams racen tegen elkaar voor de snelste tijd! Het publiek zat op het puntje van z’n stoel en genoot zichtbaar van dit leuke spektakel! 

 

Toen was het tijd voor de Emsland Speed Rodeo Show! Er vlogen razendsnelle pony’s en paarden in volle galop door de baan! De muziek stond hard en het publiek ging uit z’n dak! 

 

Clinic + Kür Diederik van Silhout 

 

Na de opzwepende show van de Emsland Speed Rodeo Show was het tijd voor dressuur op topniveau! Niemand minder dan Diederik van Silfhout reed een clinic met zijn ietwat onervaren wedstrijdpaard. In de clinic legde Diederik uit hoe hij met de spanning bij het paard omging en wat de beste voorbereiding is voor een wedstrijd! Na afloop van de clinic reed hij een prachtige kür op muziek, het publiek genoot wederom! 

 

Glasten Krapels gaf een demo Paradressuur en kreeg na afloop van zijn kür op muziek een staande ovatie van het enthousiaste publiek. De sympathieke Glasten reed een leuke clinic en wist zijn paard enorm goed voor te stellen in de indrukwekkende hal. 

 

 

Iseulys Deslé betovert Zuidbroek met 6 prachtige schimmels

 

Na een knap gereden Pas de Deux op muziek met twee aanspanningen was het tijd voor Iseulys Deslé, zij gaf een zeer indrukwekkende vrijheidsdressuur show met 6 prachtige schimmels. Afsluitend zorgden de dames van Fleurop (dameszadelgroep) voor een sfeervolle afsluiting met een kür op muziek.
 

CSI1* & CSI2* INTERNATIONAAL 

 

We gaan morgen van start met het laatste en meest spannende onderdeel van IICH Groningen, namelijk de Internationale JUMPING!  

 

Internationale ruiters en amazones van over de hele wereld weten IICH Groningen dan weer te vinden voor de CSI1* & CSI2*! En... Uiteraard de SIX BARS! 

We maken er op 9, 10 én 11 januari nog een feestje van maar daarna sluiten we deze zeer succesvolle 58e editie af! Ben jij er ook bij?

 

Door: deleomedia.nl