18 december 2021

Nog 55 dagen

Nog 1321 uren

SUBTOP | Genieten tijdens kür op muziek finale in Zuidbroek

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2020-01-05)


Het moment waar alle dressuurfans op gewacht hadden was eindelijk daar… De Subtop Dressuur van IICH Groningen! Ruiters en amazones uit het hele land wisten ons schitterende concours te vinden en reden in de ochtend en middag de reguliere proef. De 6 beste combinaties van de subtop (ZZ-Zwaar, Lichte Tour en Grand Prix) mochten de finale rijden, dat betekent een kür op muziek rijden in een bomvolle Zuidbroek! 

 

Marten Luiten pakt titel in ZZ-Zwaar

 

Marten Luiten is geen onbekende van het concours, al bij de pony’s weet hij keer op keer weer de prijzen mee naar huis te nemen. Ook vanavond wist hij te overtuigen in de kür finale met zijn paard Fynona en scoorde een dikke 75,958%. 

 

Diederik van Silfhout doet goede zaken in Lichte Tour en Grand Prix 

 

Niemand minder dan Diederik van Silfhout bracht ook een bezoek aan het hoge Noorden. In de lichte tour startte hij met zijn paard Impression en wist aan kop te blijven met 75,875%. In de Grand Prix kwam hij aan start met Pin Rock's Foxfire Blitz en scoorde hij 68,288% en een derde plek, dit was goed genoeg voor een plek in de finale maar hij besloot geen kür te rijden.  

 

Lynne Maas wint met spectaculaire Grand Prix kür 

 

Het was genieten geblazen toen Lynne Maas en haar merrie Electra aan hun kür begonnen. Samen met haar paard danste zij op krachtige muziek door de baan en wist de jury’s te imponeren met haar sterk gereden kür! Het publiek genoot zichtbaar van deze combinatie maar ook de jury’s konden haar waarderen met een eerste plaats en 78.625!

 

B Springen

 

Inmiddels is de dressuurring weer opgeborgen want morgen wordt er weer gesprongen in de klasse B! We starten om 09.30, tot morgen?

 

Door: deleomedia.nl