18 december 2021

Nog 54 dagen

Nog 1295 uren

Succesvolle start 58e editie IICH Groningen

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2019-12-21)

Afbeelding niet gevonden

Succesvolle start 58e editie IICH Groningen

Vandaag zijn we van start gegaan met de 58e editie van IICH Groningen, het meest veelzijdige paardensportevenement van het hoge Noorden!  Vandaag stonden de AES Hengsten- en opwaardeerkeuring en de ‘Youngster Christmas Auction’ op het programma. 

AES Hengsten- en opwaardeerkeuring

Om 11.00 uur zijn we begonnen met de AES Hengsten- en opwaardeerkeuring. De hengsten werden aan de hand gepresenteerd. De hengsten die enkel voor een opwaardeerkeuring zijn gekomen, zijn onder het zadel getoond en hebben een parcours afgelegd. De sfeer zat er direct al goed in en het was prachtig om te zien hoe deze jonge hengsten springen en bewegen.  

Youngster Christmas Auction

Om 19.00 was het tijd voor de Youngster Christmas Auction! Hierbij werden diverse spring- en dressuurhengsten gepresenteerd en vervolgens geveild.  Dat begon direct al erg spannend met vele biedingen uit het publiek en de VIP. Uiteindelijk ging Lassini SB (v. Emir R) onder de hamer voor €50.000 en was daarmee dé veiling topper van de avond. 

Up next: L Springen Klassiek

De tribunes & VIP waren goed gevuld en ook de veiling verliep zeer succesvol! Het was een gezellige en drukbezochte avond, waarvan we absoluut kunnen zeggen dat het een groot succes was! Morgen trappen we IICH Groningen écht af met De Boer Groothandel & Schuur Kantoorcentrum-prijs in de klasse L Klassiek. 

 

Door: deleomedia.nl