18 december 2021

Nog 54 dagen

Nog 1295 uren

Zuidbroek in teken van finales M, Z, ZZ tijdens IICH Groningen

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2020-01-04)

Vanavond stond in het teken van snelle barrages rijden en spectaculaire paardensport! We begonnen de avond met de finale in de klasse M. Maureen Bonder en Floyd deden hier opnieuw goede zaken! Ze was haar concurrenten te snel af met de eerste prijs en 0-36.49. 

 

Hessel Hoekstra doet goede zaken in M en Z en ZZ finale 

 

Daarna werd het parcours al snel omgebouwd naar de klasse Z. Hessel Hoekstra kwam in deze klasse opnieuw aan start, nu met zijn paard Icoon VDL. Hij wist de snelste tijd (/0-42.32) neer te zetten en mocht de eerste prijs mee naar huis nemen. Rink-Jan Dijkstra en Ilivia op de tweede plaats en Hessel Hoekstra mocht ook de derde plaats naar huis nemen met Label. 

 

Ook in de klasse ZZ stak Hessel Hoekstra boven de concurrentie uit, samen met zijn paard Comme Pevru wist hij de snelste tijd neer te zetten met  0-36.99. Daan van Geel werd tweede en Arjen van Diepen derde. 

 

Subtop Dressuur tijdens IICH Groningen

 

De sfeer zat er goed in vanavond! De tribunes zaten vol en het publiek leefde enorm met de ruiters mee wat zorgde voor een fantastische avond! Morgen is het de beurt aan de dressuurruiters. Om 08.30 gaan wij van start met de proeven ZZ-Zwaar t/m Grand Prix waar in de Grand Prix o.a Diederik van Silfhout, Anouk Noordman, Marc-Peter Spahn en Lynne Maas van start komen. 

 

In de avond is het genieten geblazen van de kür op muziek! Het belooft een prachtige avond te worden in de Eurohal. Mis ‘m niet!