IICH Groningen - Stichting Ruitersport Noord Nederland

De inschrijvingen gaan bijna los!

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2018-11-03)

Spannend! Volgende week gaan we los met de inschrijvingen voor het springen en dressuur! 


Zorg ervoor dat u het combinatienummer, persoonsnummer en uw pinpas goed bij de hand hebt! Check voor de zekerheid nog even het vraagprogramma op de website, zodat u tijdens de inschrijving niet voor verassingen komt te staan. De inschrijving start precies om 07.00 uur!


data + tijden:

Ma 5 november 07.00 uur | B Springen
Di 6 november 07.00 uur | L Springen
Wo 7 november 07.00 uur | M, Z, ZZ Springen
Do 8 november 07.00 uur | Categorie 1 Dressuur (ZZ-zwaar, Lichte Tour & Zware Tour) 
Vrij 9 november 07.00 uur | L, M, Z, ZZ Springen Pony's

Inschrijven kan via: https://inschrijfmodule.nl/iichgroningenInschrijven gaat op volgorde van binnenkomst, indien het maximum is bereikt is wordt u op de wachtlijst geplaatst.
Per rubriek werken wij met een wachtlijst die ongeveer 15 inschrijvingen groot is.
Bijvoorbeeld;  In een rubriek er is ruimte voor 50 combinaties en er is een wachtlijst van 15 combinatie dan zal het inschrijf programma bij 65 inschrijvingen de melding VOL geven en kan niemand zich meer inschrijven.

Eind november/ begin december hebben wij het streven om de startlijsten online te plaatsen.
Staat u op de wachtlijst? Dan nemen wij na een afmelding zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat we u toch nog kunnen plaatsen.
Als u op de wachtlijst staat en de rubriek is definitief vol. Dan krijgt u uw inschrijfgeld terug op dezelfde bank rekening waarmee u betaald heeft. Dit zal op de dag waarop de rubriek verreden word terug gestort worden. Normaal zou dit binnen 1 a 2 werkdagen terug te zien zijn op uw bankrekening.
Heeft u wijzigingen of afmeldingen door te geven? Stuurt u dan een email naar info@iichgroningen.nl, telefonisch zijn wij te bereiken op de dinsdagavond van 20:00u tot 22:00u en wel op het nummer: 06- 15514706. 

Copyright 2019 IICHGroningen.nl - Website gesponsord door Skytz websites