IICH Groningen - Stichting Ruitersport Noord Nederland

Floor Vos met twee paarden finalist DCIG Competitie

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2018-11-20)

Floor Vos met twee paarden finalist DCIG Competitie

Floor staat met twee paarden (Indiana-Linda DFV en Happy-Feet DFV) in de finale van de DCIG competitie. Zij zal tijdens de 57e editie van het IICH Groningen aan start komen in de klasse Men Z. De amazone is enorm trots op haar paarden en was zeer te spreken over de selectie wedstrijden van het DCIG ‘mooie locaties, goed georganiseerd met sterke concurrentie’ vertelt Floor enthousiast. Beide paarden plaatsen zich na de 3 selectie wedstrijden op de nummer 1 positie in hun klasse.


Droomscores met Indiana-Linda DFV 
In de klasse M verschijnt Floor aan start met de 5 jarige merrie Indiana-Linda DFV. Met deze werklustige merrie behaalde Floor diverse droomscores, waaronder een percentage van 78% procent tijdens de laatste selectie wedstrijd. In de klasse Z start Floor met de 6 jarige ruin Happy-Feet DFV. ‘Dit kwam voor hem best als een verrassing’ vertelt Floor. ‘Ik had mij met een ander paard opgegeven in de ze klasse, maar zij bezeerde zich voordat we wilden vertrekken naar de eerste selectie wedstrijd’. Floor besloot toen om Happy-Feet DFV mee te nemen naar de wedstrijden. ‘Dit was zijn Z debuut, dat hij nu als nummer 1 naar de finale mag met zulke hoge scores had ik vooraf zeker niet verwacht!’. 
Floor vertelt dat zij de DCIG competitie een mooie aanvulling vind op andere regionale concoursen, ‘zo krijgen de basissport en de jonge paarden ook een kans om ervaring op te doen in een internationale ambiance.’ 

Categorie 1 Dressuur (subtop)
‘Elk jaar verheug ik mij om mee te mogen doen aan het IICH Groningen’ vertelt Floor. Enkele dagen voor de DCIG finale zal zij hopelijk óók aan start komen tijdens de Categorie 1 Dressuur (subtop). 
In deze klasse komt zij aan start met haar paard Fine-Tuned DFV. Met dit paard won Floor in 2015 de DCIG finale in de klasse M met een prachtige score van 77%.


Auteur: Serena De Leo - SocialBuild.nl

Copyright 2019 IICHGroningen.nl - Website gesponsord door Skytz websites