IICH Groningen - Stichting Ruitersport Noord Nederland

Ruiters en amazones strijden om plek in L-Klasse finale

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2018-12-21)

Vandaag stond de L-Klasse springen op het programma. Een gezellige dag waarbij de ruiters en amazones streden om een plek in de finale op vrijdagavond. De dag is verdeeld over 6 rubrieken. De uitslagen volgen hieronder:

De dag begon om 08.30 met de Divoza-Horseworld Prijs. Springconcours klasse L, Groep 1, Klassiek. Lianne Korstanje ging er samen met Balouca met de eerste prijs vandoor. Op nummer twee is geëindigd Chiara Bracke met Eyecatcher van de Horsthoekhoeve en de nummer drie positie is voor Larissa Molenkamp en Ireland.

Direct daarna was het tijd voor de volgende rubriek! De 'Van der Veen Kantoorinrichting Prijs'. Springconcours Klasse L, Groep II, Klassiek. In deze rubriek ging de eerste prijs naar Hilde Veenstra After Pleasure Toltien. Op de tweede en derde plek zijn Lammie Teunissen en Nicole Eggens geëindigd

In de 'Gemeente Veendam Prijs' (klasse L - groep 1 - twee fasen) was Hester Klompmaker samen met Jack Daniels de beste combinatie. Op de tweede plaats is geendigd Jorinde Dolfijn met Ardy en op nummer drie Danielle Boering met Handsome. 

Het avondprogramma begon om 18.30 met de 'SUEZ Recycling and Recovery Netherlands-prijs' Wederom ging Hilde Veenstra voor winst samen met haar paard After Pleasure Toltien. Op nummer twee en drie zijn geendigd Joke Bakker met Hugten’s Hurricane en Lammie Teunissen met De Boer-Horsetrucks Hirpina

We sluiten de avond af met de 'HUSA Logistics Prijs' (Springconcours klasse L - groep 3 - progressief) en ook eindigde Hilde Veenstra op nummer 1 samen met haar paard Bikker K. Op nummer twee is geëindigd Anne Bakker met Garosso K en de derde plaats was voor Gert van den Hof met It's a Pracht VDL.  

Morgen begint de Klasse L om 10.00. In de avond staan de finale's op het programma. 

Tekst: Door Serena De Leo, SocialBuild.nl 

Copyright 2019 IICHGroningen.nl - Website gesponsord door Skytz websites