IICH Groningen - Stichting Ruitersport Noord Nederland

Willemiek Huisman beste amazone B-klasse

Gepubliceerd: 1 jaar geleden (2018-12-20)


Vandaag stond de Eurohal in Zuidbroek volledig in het teken van B Springen! Een succesvolle dag met vele enthousiaste ruiters en amazones verdeeld over 6 rubrieken. We zijn de dag gestart om 09.30 met de ‘De Boer Groothandel & Schuur Kantoorcentrum-prijs’ Klassiek, gejureerd door Arjan Vos. De eerste prijs ging naar Tim Kruizinga met Flips21 met 87 punten voor stijl.

Daarna was het al snel tijd voor de ‘Op=Op Voordeelshop-prijs’, Progressief. Tijdens deze ronde ging de nummer één positie uit naar Kim Zantingh met Caressa Z in een tijd van 41.19! Een knappe prestatie van deze combinatie. De winnaar van de ‘Smaragd Security-prijs’ Klassiek, werd gejureerd door niemand minder dan Jur Vrieling. Inosz Haitsma ging samen met haar paard Jon Jon voor de overwinning met 85 stijlpunten.

Roos Hansman gooide samen met haar paard Jeolita S alles in de strijd voor de nummer 1 positie. Zij ontving 90 punten voor stijl en ging naar huis als winnaar van de ‘Oui by Flair Fashion-prijs’! Een knappe prestatie. De winnares van de 'Donateurs en Vrienden van het Concours-prijs’ is geworden Anna Stevens met Flashdance. En de winnaar van de ‘Talent Performance-prijs is geworden Willemiek Huisman met Emilio!

Willemiek Huisman is tevens de beste amazone van de klasse B, de prijs werd aangeboden door Jan de Bruin Sier en Hekwerken te Zuidwending. 

Wij kijken terug op een zeer succesvolle dag! Tijd om ons klaar te maken voor het L springen op donderdag en vrijdag (finaledag)  En voor de echte bikkels: spijkerbroek hangen!


Tekst: Serena De leo, SocialBuild.nl 

Copyright 2019 IICHGroningen.nl - Website gesponsord door Skytz websites